Concert d’orgue d’Eri Takeguchi


El proper divendres, 23 de setembre juliol, a 2/4 de deu del vespre i a l’església parroquial del S.S. Salvador del Vendrell, hi haurà un concert d’orgue a càrrec de l’organista Eri Takeguchi.

Nascuda a Japó, Eri Takeguchi inicià els seus estudis de piano con Kanna Aoki. Als 18 anys va ser quan va començar a estudiar orgue amb el professor Tsuguo Hirono. Durant la seva estància acadèmica a la Universitat de les Arts de Tokio (sobretot en l’especialitat d’Orgue amb l’esmentat professor Hirono), va prendre part en varies master-class, viatjant posteriorment a Alemanya, on s’interessa especialment en el món dels Orgues Històrics.

Després de la seva graduació a Japó, es traslladà als Països Baixos per estudiar amb el professor Pieter van Dijk a Amsterdam. Al junt de 2008 van concloure els seus estudis en aquest país. Actualment completa els seus estudis a Alemanya amb el professor Andreas Rothkopf.

Eri Takeguchi va obtenir l’any 2010, el primer premi del concurs internacional “SWEELINCK” d’Amsterdam. L’any 2009, va obtenir el 2n premi del concurs “WALTER GIESEKING”, i finalista en la 8è edició, l’any 2007, del concurs “GOTTIFRIED SILBERMANN”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s