Concert de la “Shorter Chorus University”

 

“Els Amics de l’Orgue del Vendrell” organitzen un concert aquest dimarts dia 24 de maig a 2/4 de 9 del vespre a l’Església de Sant Salvador del Vendrell. En aquest cas la coral convidada és la coral de la Shorter University, de Geòrgia, Estats Units, en la seva gira per l’Estat Espanyol. L’entrada és lliure.

“The Shorter Chorus ”  és una coral universitària de 70 cantaires ben coneguda als Estats Units. Ha gravat diversos CDs i ha fet concerts a França, Croàcia, Romania, Grècia i Anglaterra. En la seva gira per Itàlia l’any 2008 va cantar a la Catedral de Sant Marc, a Venècia i a la Basílica del Vaticà, a Roma. En la seva gira per l’Estat Espanyol, té previst oferir concerts a Burgos, Lleó, Toledo, Madrid i El Vendrell. La directora és la doctora Martha Shaw, professora de música a la Shorter University.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s