Concert d’orgue: Marc Díaz

Continuen els concerts d’orgue a l’església Parroquial del Vendrell, sota l’organització dels Amics de l’Orgue del Vendrell, que treballen conjuntament amb l’Associació Musical Pau Casals, la Fundació Pau Casals i el Patronat Municipal Auditori Pau Casals. El proper concert es farà divendres, 29 d’abril a dos quarts de deu del vespre (21’30 h) i és a càrrec del jove organista Marc Díaz.

Marc Diaz comença la seva formació musical a l’Escolania de Montserrat, sota la direcció de Joaquim Piqué, on té l’oportunitat de participar en diversos enregistraments i grans produccions musicals, arreu de l’estat i a l’estranger. Durant aquest període treballa amb directors com Jordi Savall i canta en l’òpera A midsummer night’s dream (Liceu, 2005).

També és durant aquests anys que inicia la seva formació organística, primer sota el mestratge del P. Cassià Just, i posteriorment amb Eduard Vila. Des de l’any 2007 fins l’actualitat, continua la seva formació musical i l’aprenentatge de l’orgue al Conservatori de Tarragona, amb el professor Jordi Vergés.

Aquest any 2011 participa com a alumne actiu a la III Classe magistral d’interpretació d’orgue de Granollers, a càrrec del professor Luca Benedicti. Paral·lelament als estudis del Conservatori, forma part de dos grups vocals, oferint concerts arreu del territori: Antistiana Màskili i l’Ensemble Vocal O vos Omnes.

Senyalar que el públic pot seguir perfectament la interpretació, gràcies pantalla que hi ha davant l’altar major de l’església i a la projecció que es fa des de l’orgue.

One thought on “Concert d’orgue: Marc Díaz

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s