Jazz amb l’orgue del Vendrell

El cicle de Jazz a l’Auditori 2011 es trasllada a l’església del Vendrell, per tal d’oferir un concert de jazz, el proper divendres 1 d’abril, a les nou del vespre. Aquest concert es fruit del treball conjunt entre els Amics de l’Orgue del Vendrell, l’Associació musical Pau Casals, i el Patronat Municipal Auditori Pau Casals.

El concert serà a càrrec del grup Castan-Domènech Trio i porta el títol genèric de “May Favorite Songs”. És una aproximació al repertori de la música de cinema, espirituals i estàndards de jazz d’autors com: Duke Ellington, Ray Charles, Henri Mancini, H. Carmichael, Michael Bolton, George Gershwin…,en formació de trio amb Sergi Castan al clarinet, el baixista Ramon Teixidó i Josep M. Domènech a l’orgue  de l’església parroquial de Sant Salvador del Vendrell, com a instrument protagonista.

Aquests músics comencen a tocar junts a principis dels anys noranta i han estat l’origen de nombroses formacions i experiències jazzístiques de les quals destaquem: Castellet – Domènech en formació de duet, trio i quartet, Tarragona jazz quartet, TGN 5tet i TGN 6tet…Han participat en diferents seminaris internacionals i han actuat en cicles i festivals de jazz d’arreu de l’Estat.

El concert de divendres serà una altra oportunitat per comprovar les grans qualitats de l’orgue del Vendrell, junt amb altres instruments solistes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s