Concert d’orgue: Aarón Ribas

 

El proper divendres, 4 de febrer del 2011 a les 9 del vespre, es farà el segon concert d’orgue dins del cicle de joves intèrprets organitzat pel Patronat de l’auditori Pau Casals del Vendrell i amb la col·laboració de la Comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell i de l’aula d’orgue del Conservatori Municipal de Música de Barcelona

El concert anirà a càrrec de Aarón Ribas, nascut a Barcelona el 1992. S’inicia en l’estudi de l’orgue amb el seu pare, Ignacio Ribas, i paral·lelament cursa fins a 6è curs de piano i teoria amb l’ASBRM de Londres. Als 14 anys ja és organista titular de l’església de la Massana (Andorra).

Des de l’any 2007 rep classes de Montserrat Torrent. El 2009 ingressa al Conservatori Municipal de Música de Barcelona (CMMB), on estudia orgue amb Maria Nacy i clavicèmbal amb Eduard Martínez. Ha participat activament a les classes magistrals sobre la música de J.S. Bach, impartides pels professors Andreas Liebig i Cristina García Banegas, a Barberà del Vallès.

Com a organista solista ha efectuat diverses audicions, i com a acompanyant ha participat en la interpretació de Stabat Mater de Pergolesi amb l’Ensemble de les Valls, al Principat d’Andorra, on resideix actualment.

One thought on “Concert d’orgue: Aarón Ribas

  1. Retroenllaç: Aaron Ribas: ”Mai m’he plantejat tocar un altre instrument, amb l’orgue ja ho tinc tot” | Genis Musicals

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s