Aportació de la Diputació de Tarragona a la Restauració de l’orgue del Vendrell

La Diputació de Tarragona ha oficialitzat avui (25 de gener del 2011) la seva contribució de 100.000 euros a la restauració de l’orgue del Vendrell


La Fura


La Diputació de Tarragona contribueix amb un total de 100.000 euros a la restauració de l’orgue de la Parròquia de Sant Salvador del Vendrell. El conveni que regula aquesta col·laboració l’han signat avui el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet i el rector de la Parròquia de Sant Salvador del Vendrell, mossèn Josep M. Barenys, que ha actuat en nom i representació de l’Arquebisbat de Tarragona.

Tal com ha posat de manifest el president de la institució intercomarcal, Josep Poblet, durant l’acte de signatura del conveni, “a través d’aquest ajut la Diputació té la voluntat de participar en la conservació del patrimoni històricoartístic del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre”, així mateix, ha afegit que, actualment, la cultura “viu moments brillants al Vendrell”.

L’orgue de la Parròquia de Sant Salvador del Vendrell data de 1775-1776 i fou construït per l’orguener suïs Ludwig Scherrer. La Parròquia de Sant Salvador, en representació de l’Arquebisbat de Tarragona, té la voluntat de restaurar-lo pel seu gran valor històric, artístic i patrimonial.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s