Primera audició de l’orgue del Vendrell, ja restaurat

El diumenge 5 de setembre del 2010 es va escoltar per primera vegada l’orgue del Vendrell després de tot el procés de la seva restauració.

La Comissió per la Restauració de l’Orgue del Vendrell va organitzar una sortida amb autocar cap a Landete, Conca, on es troba l’orgue del Vendrell.

Els assistents van sentir amb emoció els primers sons que treuen els tubs restaurats del nostre orgue, a càrrec de l’organista Juan de la Rubia. Emoció que es va convertir amb alegria de veure materialitzat un somni llargament desitjat.

Després es va fer un dinar de germanor amb tots els assistents i els responsables de la restauració.

Enllaç a la notícia de TV3 (a partir del minut 8 )

PRIMERA AUDICIO DE L’ORGUE

Posted

in

by

Tags:

Comments

3 respostes a «Primera audició de l’orgue del Vendrell, ja restaurat»

  1. Avatar de joan güell
    joan güell

    després de setmanes pensant si anar-hi o no, em vaig decidir, a landete hi falta gent, cinc hores de viatge… tothom em deia que era una bogeria, però no, ha passat gairebé un any, un any d’espera i paciència, però ha valgut la pena.
    l’experiència ha estat ennuegadora, plena de joia i emoció , en el moment que en juan començà a tocar, crec que a tothom se’ns va posar el que diuen ‘un nus a la gola’, les meves paraules vull que siguin un petit homenatge a tots i totes els membres de la comissió per a la restauració de l’orgue del vendrell i en especial al seu president, en xavier mercadé.
    tot l’or del mon no pot pagar la vostra feina, les hores perdudes, els viatges i maldecaps, en fi,
    enhorabona,
    joan güell, un amic

    M'agrada

  2. Avatar de marc
    marc

    A l’inauguració de l’orgue, tornaran a tocar els Lax’n’busto juntament amb l’orquestra de l’EMPAC igual que l’any passat???? Va ser genial!!

    M'agrada

    1. Avatar de aaov
      aaov

      Estem acabant de tancar els actes de inauguració de l’orgue del Vendrell. No podem avançar res, hi ha previst alguna sorpresa peró encara no les hem fet públiques. No serà com l’acomiadament però alguna cosa o detall hi haurà. Estigues atent.

      M'agrada

Deixa un comentari

Bloc a WordPress.com.