Ja tenim l’orgue del Vendrell restaurat !!!


El divendres 27 d’agost del 2010 l’orgue del Vendrell es va acabar de muntar a Landete, al Taller dels orgueners “Hermanos Desmottes”. Tot i que falta algun petit detall ja tenim el nostre orgue restaurat.

El proper diumenge 5 de setembre es farà la primera audició al taller. Per tal de poder escoltar-lo en directe, la comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell ha organitzat una sortida del Vendrell cap a Landete per descobrir el seu nou so. Hi ha la possibilitat que ens acompanyi un organista d’excepció, Juan de la Rubia, qui farà sonar l’orgue per primera vegada.

Esperem que el so que en sortirà dels seus tubs cobreixi les nostres expectatives. Els comentaris dels propis orgueners i de l’harmonitzador ens asseguren que el resultat és espectacular. El proper diumenge ho podrem comprovar.

One thought on “Ja tenim l’orgue del Vendrell restaurat !!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s