Conferencia de l’orgue del Vendrell al centre de dia Anna Serra

Membres de la Comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell es van desplaçar el dimarts 3 d’agost del 2010 al Centre de dia Anna Serra i a la Residència d’avis de La Muntanyeta. Allà es va fer una xerrada sobre l’orgue del Vendrell acompanyada amb una presentació amb fotografies històriques de l’instrument.

Sense deixar de parlar de la problemàtica que tenia l’orgue abans de marxar a Landete i dels aspectes tècnics de la restauració, la conferència es va centrar en la història del nostre orgue, vinculada amb la Vila del Vendrell i amb el mestre Pau Casals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s