Actes inaugurals de l’orgue de l’EMMPAC. Inauguració de l’exposició “Coneguem l’interior de l’orgue”

El dimecres 5 de maig a la biblioteca de l’escola de música Pau Casals del Vendrell (EMMPAC) es va inaugurar l’exposició “Coneixem l’interior de l’orgue”, amb l’especial presència dels germans Desmottes. La finalitat d’aquesta exposició és que els més menuts puguin conèixer quins són els elements que integren l’orgue d’una manera didàctica i divertida combinant fotografies de l’estat actual de l’orgue i els dibuixos de la Iraida Llucià.

Al final de l’exposició ens trobem una sorpresa, una fotografia feta el divendres anterior del moble de l’orgue muntat per primera vegada un cop restaurat. La sorpresa és el color!!! Deixem que els vendrellencs ho descobreixin anant a veure l’exposició!

Aquests dies, a la biblioteca de l’escola de música, a més a més de l’exposició ens hi podem trobar el domino de l’orgue! Aquest domino ha estat una iniciativa de la comissió per la restauració de l’orgue per acostar els més menuts a conèixer de més a prop l’instrument a través del joc.

MUNTATGE EXPOSICIO ESCOLA MUSICA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s