La comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell, trasllada l’orgue de Sant Joan de Déu a l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell

Membres de la comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell junt amb La Carlota Baldrís, directora de l’EMMPAC, es van desplaçar a primera hora del matí del diumenge 18 d’abril a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Un cop allà, durant el matí, van desmuntar l’orgue que recentment ha adquirit l’Escola de Música. Una vegada desmuntat el van traslladar cal al Vendrell. Havent dinat, es va portar l’orgue a l’auditori petit de l’Escola per poder-lo muntar.

Va ser un dia de molt de treball. Alguns moments fins i tot van ser delicats i amb molts nervis, sobretot quan es va pujar l’instrument per les escales de l’Escola de Música fins a l’auditori,e l seu nou lloc. La satisfacció de veure l’instrument una altra vegada muntat i al Vendrell va compensar els esforços que varem fer tots plegats. Ens ho vam passar molt bé.

Ara queda la part de la feina més professional, repassar la mecànica i l’afinació i harmonitzar l’orgue per l’auditori. El proper 5 de maig, aprofitant que els orgueners Desmottes vénen a fer una conferència a l’escola, es farà un repàs de l’instrument i esperem poder fer una audició per escoltar el nou orgue per primera vegada.

SANT JOAN

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s