Radio El Vendrell: La Calaixera – Especial Orgue del Vendrell

El divendres 19 de febrer del 2010 el programa “La Calaixera” de Radio Vendrell, dirigit i presentat per Pere Sallent, va estar dedicat a l’orgue del Vendrell. La singularitat del programa va ser que l’equip tècnic de Radio Vendrell es va desplaçar a “La Fusteria” on hi ha l’EXPOSICIÓ: “L’estat actual de la restauració de l’orgue del Vendrell” per emetre en directe el programa amb assistència de públic, molts d’ells membres de la “Comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell”

El programa es va centrar en la història de l’orgue del Vendrell, en les activitats organitzades per la comissió per la restauració de l’orgue, el procés actual dels treballs de la restauració i una taula rodona per conèixer la situació actual de la musica i l’orgue.

Els convidats al programa van ser Mn. Josep Maria Barenys, Xavier Mercadé, Salvador Guasch, Carlota Baldrís i en Juli Grandia, a més es va fer una connexió telefònica en directe al taller dels germans Desmottes a Landete (Cuenca) per entrevistar a l’orguener Frédéric Desmottes.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s