EXPOSICIÓ: “L’estat actual de la restauració de l’orgue del Vendrell”

La finalitat d’una exposició sempre és la de mostrar alguna cosa, i aquesta no n’és pas una excepció. La Comissió per a la Restauració de l’Orgue del Vendrell vol mostrar l’estat en el qual es troba actualment la restauració.

Podreu veure el procés de neteja, de sanejament, de reintegració i de consolidació de tots els elements. Aquests, tots junts, acabaran conformant i fent realitat la restauració d’un dels elements més significatius de la nostra vila.

Aquesta Comissió, que és caracteritza per la seva transparència i per la voluntat que tots els vilatans hi participin, vol mostrar la feina que estan realitzant, des del passat mes d’octubre, els germans Desmottes al seu taller de Landete (Conca). Sota la direcció tècnica d’Eric Brottier, s’està duent a terme una bona tasca, caracteritzada pel rigor en el procés de restauració i per un gran respecte cap a l’instrument. Tot això esdevindrà un magnífic resultat final, ja que aquest orgue té, per tots els vendrellencs, un gran valor material i moral.

També volem que la nostra passió pel rei dels instruments es faci extensiva a tothom. Per això, hem preparat una sèrie d’elements que es troben a l’interior de l’orgue, per poder comprendre’n millor el funcionament i, si cal, estimar més la nostra “joia del Vendrell”.

Notícia a TV VENDRELL: 08/02/2010  – minut 12:30

TV Vendrell: El Pla de Barris i l’orgue del Vendrell

EXPOSICIO ORGUE FEB

One thought on “EXPOSICIÓ: “L’estat actual de la restauració de l’orgue del Vendrell”

  1. Retroenllaç: Radio El Vendrell: La Calaixera – Especial Orgue del Vendrell « Associació d'amics de l'orgue del Vendrell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s