XXIII Reunió de la Comissió per la restauració de l’Orgue del Vendrell

El dijous, 29 d’octubre del 2009, es va reunir a la rectoria la Comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell amb els següents assistents: Mn. Josep M. Barenys, Xavier Mercadé, M. Carme Gestí, M. Dolors Garcia, Salvador Guasch, Fina Monasterio, Isidre Altet, Jaume Pau Cañas, Vicenç Cabré, Maria Chaparro, Montserrat Chaparro, M. Dolors Jané, Mireia Mercadé, Jaume Domingo, Eulàlia Guasch, Julian Acebron, Adele Gea, Jordi Lluís Guitart i Pau Vidal

  • Es fa la revisió de l’estand de la Fira del Vendrell. Les vendes han estat de 699,20 €, dos quadres d’en Llucià i un apadrinament.
  • L’orgue ja està tot desmuntat. La propera trobada serà el dijous 12 de novembre per anar tots al Cor de l’església a endreçar-lo i sobre tot, per tancar la part de la barana que ha quedat oberta.
  • S’ha fet una nova pancarta al campanar. El vent dels darrers dies la va trencar.
  • Es decideix fer una carta d’agraïment a totes les persones i entitats que han apadrinat o aportat diners per la restauració. Es vol aprofitar per fer-ho com a felicitació de Nadal i fins i tot es comenta d’adjuntar algun detall, com ara xocolatines, un iman de l’orgue o una litografia d’en Llucià. Haurem de fer etiquetes i cartes personalitzades.
  • Ja s’ha parlat amb l’empresa AM5 per fer les obres per recuperar el Cor de l’església: treure el pedestal i les escales de l’orgue i enrajolar el que falta.
  • També es demana que les entitats que organitzin activitats facin menció de la campanya de la restauració de l’orgue.
  • S’aprova que totes les empreses que han participat i col·laborat desinteressadament en els actes que hem organitzat, la comissió els tingui en compte com si haguéssin apadrinat un tub de l’orgue.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s