XXI Reunió de la Comissió per la restauració de l’Orgue del Vendrell

El dilluns, 28 de setembre de 2009, es va reunir a la rectoria la Comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell amb els següents assistents: Xavier Mercadé, Salvador Guasch, Maria Chaparro, Montserrat Chaparro, M. Dolors Jané, Julian Acebron, Adela Gea, Fina Monasterio, Vicenç Cabré, Isidre Altet, Jordi Lluís Guitart, Joan Marc Ferret, Pau Vidal, Jaume Pau Cañas i Mireia Mercadé.

Es dedica tota la reunió a fer una valoració dels actes d’acomiadament de l’orgue del Vendrell i en preparar l’organització de l’estand de la fira i de l’exposició.

Valoració dels actes:

  • Concert: Es va fer part de la venda d’entrades dins de l’església, Hi va haver persones que no van sortir de la missa per tenir agafat el lloc del concert. Va ser un petit problema no previst. El concert va començar tard, la missa solemne d’acomiadament va ser molt llarga. El concert molt bé. Va agradar molt. Va ser enregistrat per TV Vendrell i les mateixes imatges es van reproduir en una pantalla gran a l’altar major.
  • Sopar: Va començar molt tard. Hi varen haver algunes queixes, centrades en persones que només van venir al sopar i no al concert. A més la Sra. Angelica May es va retardar i es va esperar que arribés per començar a repartir els plats. Hi va haver molt bona organització per uns 210 comensals.
  • Actes del diumenge: Tot correcte excepte que a darrera hora es va torçar per un malentès entre els membres del Lax’n’Busto i els Inestables per variacions de darrera hora en el guió de l’acte.

Organització de l’estand i l’exposició de la Fira:

  • Títol de l’exposició: “L’orgue, una joia del Vendrell”. S’exposaran fotografies, tubs de l’orgue de Conca. En Jordi Llucià farà una litografia de l’orgue. Està prevista la inauguració de l’exposició el dia de la Fira, 15 d’octubre. S’han de preparar tots el “merchandising” de l’orgue per posar-ho a la venda durant la Fira.

Es concreta la data de la propera reunió que serà el dijous 8 d’octubre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s