1a fase del desmuntatge de l’orgue del Vendrell

P1100422

El dilluns 21 de setembre es va iniciar la primera part del desmuntatge de l’orgue. Només es van dedicar a treure tota la part sonora del instrument.

Es van catalogar els tubs, fotografiar i identificar abans de encaixar-los. Van sortir inscripcions en alguns tubs referents a la restauració del 1962/64 a nom d’en Gabriel Blancafort. Va ser una feina molt entretinguda.

Una vegada estiguin al taller dels orgueners el que es farà serà la de mesura tots els tubs per tenir un fitxa tècnica individualitzada. Es prenen entre 5 i 10 mesures per tub de les seves característiques. Una feina molt laboriosa i que permetrà poder tenir el inventari complert dels tubs de l’orgue del Vendrell, i segurament poder reparar i recuperar aquells que han estat alterats en actuacions anteriors.

ORGUE DESMONTATGE FASE_1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s