XV Reunió de la Comissió per la restauració de l’Orgue del Vendrell

El diumenge, 9 d’agost del 2009, es va reunir al local “La Fusteria” la Comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell amb els següents assistents: Mn. Josep M. Barenys, Xavier Mercadé, Pau Vidal, M. Carme Gestí, Mireia Mercadé, Maria i Montserrat Chaparro, Adela Gea, Salvador Guasch, Fina Monasterio, Jaume Domingo, Julian Acebron, Jordi Lluís Guitart, Salvador Sabanès, Isidre Altet i Jaume Pau Cañas.

  • Es fa la revisió i el resum econòmic de l’exposició d’aquarel·les d’en Jordi Llucià. Gran èxit d’acollida de les obres exposades, inclòs s’ha demanat a l’autor ampliar les obres per donar sortida a la demanda que hi havia. Econòmicament ha estat una activitat molt positiva. S’ha recaptat uns 12 mil euros dels quals 6 mil estaran destinats al finançament de la restauració de l’orgue del Vendrell.
  • Es fa un sincer agraïment al Jordi Llucià que està present en la reunió de la comissió.
  • Queden uns quants quadres per vendre. De moment quedaran en dipòsit per la Comissió i en futurs esdeveniments es posaran a la venda (p.e. a la fira)
  • Es demana al Jordi Llucià que faci una litografia de l’orgue del Vendrell per posar-la a la venda.
  • Es fa una pinzellada dels actes previstos pel dia 19 de setembre (concert d’Angelica May i Jonatan Carbó) i de l’acte/espectacle d’acomiadament de l’orgue del dia 20 de setembre.
  • Es demana la màxima implicació als membres de la comissió. Estem davant d’uns actes que requeriran molts esforços tant a l’hora de organitzar-los com en el d’executar-los.
  • Es concreta la data de la propera reunió: dimecres 19 d’agost

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s