XIV Reunió de la Comissió per la restauració de l’Orgue del Vendrell

El dimarts, 30 de juny del 2009, es va reunir a la rectoria la Comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell amb els següents assistents: Mn. Josep M. Barenys, Xavier Mercadé, Pau Vidal, M. Dolors Jané, M. Carme Gestí, Dolors Garcia, Mireia Mercadé, Maria i Montserrat Chaparro, Adela Gea, Salvador Guasch, Jaume Domingo, Julian Acebron, Jordi Lluís Guitart, Vicenç Cabré i Jaume Pau Cañas.

  • Es decideix que durant els mesos de juliol i agost es tanqui el punt d’informació. Es preveu obrir-la de nou el mes de setembre.
  • També es farà el mateix amb les visites guiades a l’orgue dels dissabtes al matí.
  • Es comenta l’apadrinament d’un tub que ha fet l’entitat “Els Pastorets del Vendrell”
  • En la primera quinzena de juliol tenim dos concerts a l’església, els dies 8 i 10.
  • Es prepara l’organització del muntatge de l’exposició d’aquarel·les d’en Jordi Llucià. El tracte és que ell es queda amb el 50% dels ingressos i els marcs van al seu càrrec. La inauguració està prevista el dissabte 11 de juliol a les 7 de la tarda i estarà oberta fins el 31 de juliol. Quedem per muntar-la el divendres 10 al vespre i el dissabte al matí. Es comenta el tema de les invitacions, del refrigeri i dels horaris..
  • Es comença a gestar l’organització i el “disseny” dels actes oficials de l’acomiadament de l’orgue pels dies 19 i 20 de setembre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s