XII Reunió de la Comissió per la restauració de l’Orgue del Vendrell

El dimarts, 26 de maig del 2009, es va reunir a la rectoria la Comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell amb els següents assistents: Mn. Josep M. Barenys, Mn. Ignasi Cabré, Xavier Mercadé, Pau Vidal, M. Carme Gestí, Dolors García, Fina Monasterio, M. Dolors Jané, Mireia Mercadé, Maria i Montserrat Chaparro, Julian Acebron, Salvador Guasch, Isidre Altet i Jordi Lluís Guitart, Jaume Domingo i Eulàlia Guasch.

La reunió es monotemàtica i dedicada a la organització del concert del Lax’n’Busto del proper diumenge 31 de maig del 2009

  • Per ampliar la cabuda de l’església es demanaran 300 cadires
  • Ja ens han passa el repertori del Lax’n’Busto per preparar els programes de mà.
  • Tenim una “exigència” de l’empresa MUSIC & LIGHT, que sonoritzarà el concert, que ens demana una assegurança per l’equip. S’han fet gestions a Assegurances Esvertit, costos, etc,. Desprès de parlar-ne molt es decideix de no fer l’assegurança i així se li comentarà a l’empresa
  • S’han de preparar els tubs per donar com a record a cada membre del grup i a la Anna Ibarz. Per les corals i grups participants en el concert es dissenya un diploma que també se’ls hi lliurarà al final del concert
  • Es decideix fe un tub de fusta especial, fet pel Xavier Mercadé i gravat amb la lletra de la composició que s’estrenarà en el concert “Instants” que es regalarà al autor de l’obra en Pemi Rovirosa
  • S’organitzen els diferents espais i llocs de l’organització del concert per ser ocupats pels membres de la junta (taquilla, portes, acomodadors, protocol, presentació acte, etc)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s