X Reunió de la Comissió per la restauració de l’Orgue del Vendrell

El dimarts, 28 d’abril del 2009, es va reunir a la rectoria la Comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell amb els següents assistents, Mn. Josep M. Barenys, Mn. Ignasi Cabré, Xavier Mercadé, Pau Vidal, M. Carme Gestí, Fina Monasterio, M. Dolors Jané, Mireia Mercadé, Maria i Montserrat Chaparro, Julian Acebron, Adela Gea, Salvador i Eulàlia Guasch, Jaume Domingo, Jaume Pau Figueras i Vicenç Cabré.

 • En Jordi Ll. Guitart porta els programes i cartells per repartir del concert que es farà el proper dijous, 14 de maig a 2/4 de set de la tarda. Comenta que és una coral que té molt nivell i la compara amb l’Orfeó Català. Cor i Orquestra Houghton College New York
 • En Xavier Mercadé porta una mostra del “Licor de l’Orgue”. El tasten tots els presents. Amb molt bona crítica per part dels entesos. Es discuteix a quin preu s’ha de vendre, i es decideix posar un preu de 5 euros l’ampolla de 100 ml. En la festa de la Mare de Déu de Sant Salvador del proper divendres dia 1 de maig es posarà a la venda
 • El menú de la festa de Sant Salvador el farà el Restaurant Xaloquell: Amanida i arròs. Es donarà coca i mones amb “licor de l’orgue”. El vi ens el dona el Celler del Sr. Pijoan.
 • S’acaba de concretar les dates del concert de les Joves veus. Encara que estigui molt a prop del següent concert es programa pel divendres 29 de maig del 2009
 • Ja està confirmat el concert de Lax’n Busto. Serà el proper diumenge 31 de maig a les sis de la tarda a l’església del Vendrell. Queden molts temes pendents per la organització d’aquest concert. Es tractaran en properes reunions.

  Deixa un comentari

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s