IX Reunió de la Comissió per la restauració de l’Orgue del Vendrell

El dimecres, 15 d’abril del 2009, es va reunir a la rectoria la Comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell amb els següents assistents, Mn. Josep M. Barenys, Mn. Ignasi Cabré, Xavier Mercadé, Pau Vidal, M. Carme Gestí, M. Dolors Garcia, Fina Monasterio, M. Dolors Jané, Mireia Mercadé, Maria i Montserrat Chaparro, Julian Acebron, Adela Gea, i Salvador Guasch.

  • En Xavier Mercadé comenta el treball de camp que estan fent els “Amics de la història” anant a veure empreses i persones per explicar el projecte de restauració i demanar-ne suport econòmic
  • Per confeccionar la pancarta que estarà penjada al campanar fa falta les mides u la fotografia del balcó. La Mireia s’encarregarà de preparar-ho.
  • S’explica com va anar la cerimònia de inauguració, benedicció i concert de l’orgue restaurat de la Catedral de Cuenca. Hem de començar agafar “idees” per pensar com haurem d’organitzar aquest celebració al Vendrell
  • La propera activitat a organitzar es la del dia 1 de maig, festa de la Mare de Déu de Sant Salvador. S’ha parlat amb el restaurant Xaloquell per encarregar-li el dinar: una amanida i arròs. Pendent de que ens diguin el preu. Desprès de varies opinions es decideix el preu a cobrar pel dinar: 15 euros per persona. Estimem una assistència de 150 persones.
  • En Xavier Mercadé a treballat la idea de fabricar un “licor de ñ’¡orgue del Vendrell”. Anirà a parlar amb Licors Jané, per si la idea es possible. Tenim ampolles que van sobrar, en el seu dia, de la festa del vi de Sant Vicenç de Calders.
  • Es comenta que està molt avançat la organització del concert del 31 de maig, Lax’n Busto.
  • El concert previst per la coral “Les Joves Veus” pel dia 30 de maig queda pendent de concretar, ja que està programat el dia abans del concert dels Lax’n i creiem que estan massa junts.
  • En Joan Lablée s’ha ofert per fer un concert/audició a l’orgue del Vendrell. Hauria de ser abans del 5 de maig. Les dates que es comenten són la del 27 d’abril, Mare de Déu de Montserrat i el 23 d’abril diada de Sant Jordi, es decideix aquesta darrera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s