VIII Reunió de la Comissió per la restauració de l’Orgue del Vendrell

El dimarts, 31 de març del 2009, es va reunir a la rectoria la Comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell amb els següents assistents, Mn. Josep M. Barenys, Mn. Ignasi Cabré, Xavier Mercadé, Pau Vidal, Jaume Pau Figueras, M. Carme Gestí, M. Dolors Garcia, Fina Monasterio, M. Dolors Jané, Mireia Mercadé, Maria i Montserrat Chaparro, Jaume Domingo, Julian Acebron, Vicenç Cabré, Adela Gea, Joan Marc Ferret, i Salvador Guasch.

  • Es fa un repàs a la situació econòmica, entrades dels darrers concerts i dels apadrinaments de tubs
  • En Xavier Mercadé fa la presentació de les xocolatines de l’orgue. Anirem molt just per tenir-les la propera setmana: Mn. Barenys les vol donar com a regal a les catequistes.
  • Tenim moltes comandes de mones, però encara no estan fetes. Estarem sobre del tema per poder-les tenir dins d’aquesta setmana. “L’art de la xocolata” va molt apretada de feina.
  • Organitzem la logística per repartir als diferents forns i pastisseries les 200 mones encarregades
  • Tenim dificultats per organitzar el concert de la coral Joves Veus pel proper dia 30 de maig a tres quarts de nou del vespre. A l’Església hi ha diferents activitats. Ho comentarem amb els responsables de la Coral per cercar una solució.
  • Es fa una revisió del Concert de l’Orquestra de l’Escola de Música Pau Casals del Vendrell. Encara hi ha coses per millorar.
  • Concert de Diumenge de Rams del Cor-Orfeó Parroquial. Es discuteix si hem de cobrar entrada o no. Es decideix de no fer-ho i de posar unes safates al final del concert per rebre la voluntat dels assistents. Ens organitzem per concretar la presentació i l’acomiadament del concert. No posarem pantalla de vídeo per poder seguir la part del concert que es farà a d’alt de l’orgue. Es convoquen als membres de la comissió mitja hora abans del concert.
  • Abans d’acabar la reunió en Pau Vidal dona la benvinguda a un nou membre de la comissió, en Joan Marc Ferret.
  • Propera reunió el dimecres 15 d’abril del 2009

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s