Concert de l’Orquestra de l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell

El dissabte, 21 de març del 2009, es va fer el concert de l’Orquestra de l’Escola de Música sota la direcció de Xavier Pagès. Un concret interessant pel repertori que ens van oferir i que va ser molt aplaudit pel públic assistent.

Es comença a veure al treball de conjunt que està fent l’orquestra, tot i les dificultats que porta dirigir un grup en el que cada any hi han noves incorporacions, alumnes que ja tenen nivell i sobre tot il·lusió per entrar a l’orquestra i la sortida d’elements que, sobre tot pels estudis, l’han de deixar.

Concert ORQUESTRA_210309

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s