VII Reunió de la Comissió per la restauració de l’Orgue del Vendrell

El dimarts, 17 de març del 2009, es va reunir a la rectoria la Comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell amb els següents assistents, Mn. Josep M. Barenys, Mn. Ignasi Cabré, Xavier Mercadé, Pau Vidal, Jaume Pau Figueras, M. Carme Gestí, M. Dolors Garcia, Fina Monasterio, M. Dolors Jané, Mireia Mercadé, Maria i Montserrat Chaparro, Jaume Domingo, Julian Acebron, Vicenç Cabré, Adela Gea, Eulàlia Guasch, Jordi Lluís Guitart i Salvador Guasch.

  • Es fa una valoració i revisió de l’organització del primer concert (8 de març- Cor Zóngora). Els aspectes que van funcionar molt bé van ser la venda d’entrades i el punt de informació. Hem de millorar els aspectes tècnics i evitar els retards a l’hora d’iniciar l’acte. Hem d’evitar cues a l’entrada.
  • El concert del diumenge de Rams del Cor-Orfeó Parroquial coincideix amb la sortida de la processó. Amb la gent que es mou dificultarà la preparació del punt de informació i de poder cobrar entrades, es comenta la possibilitat de no cobrar.
  • S’aprova obrir una compta a Caixa Terrassa per evitar les despeses de domiciliacions de rebuts. Es recorda als assistents que Caixa Terrassa, en el seu dia ja va fer una donació de 30.000,00 € per la restauració de l’orgue. Queda pendent formalitzar els documents pertinents. Serà una compta de titularitat de la parròquia.
  • L’empresa SERIAUTO ens fan pancartes per posar al balcó del campanar i en dos o tres llocs estratègics del Vendrell per informar de la campanya d’apadrinament. No ens cobraran res.
  • Lax’n Busto han composat una peça expressament pel seu concert a l’església. Té una durada d’uns 10 minuts. Està pensada per interpretar-la juntament amb el Cor petit estel, orquestra i orgue.
  • La mona de Pasqua és una realitat. En acabar la reunió ens en vam menjar una acompanyada d’una excel·lent coca feta per la companya M. Dolors García. S’ha creat una petita comissió per fer el seguiment i control de la campanya comercial als forns de pa i a les pastisseries. Les xocolatines estan a punt de sortir.
  • S’organitzen els torns del punt de informació per les dues propers setmanes.
  • Es mostren les cartes de presentació de la campanya de restauració de l’orgue per portar-les a persones que poden col·laborar econòmicament i poder explicar-ho personalment. Es reparteixen a diferents membres de la comissió per començar-les a repartir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s