VI Reunió de la Comissió per la restauració de l’Orgue del Vendrell

El dilluns, 2 de març del 2009, es va reunir a la rectoria la Comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell amb els següents assistents, Mn. Josep M. Barenys, Xavier Mercadé, M. Carme Gestí, M. Dolors Garcia, Fina Monasterio, M. Dolors Jané, Mireia Mercadé, Maria i Montserrat Chaparro, Jaume Domingo, Salvador Sabanés, Julian Acebron, Vicenç Cabré i Salvador Guasch. Excusen la seva assistència Mn. Ignasi Cabré.

  • L’Ajuntament del Vendrell té en els seus magatzems tot el material de l’exposició sobre l’orgue del Vendrell feta el 1998 en commemoració del primer any de la constitució de l’Associació d’Amics de l’Orgue del Vendrell. Ens han preguntat si la volem. S’ha decidit recollir-la i tenir-la per poder aprofitar alguns elements per les exposicions i conferències que es pensen organitzar.
  • En el llistat de tubs per apadrinar es posarà el numero de referència de l’apadrinament i no el nom de les persones. Evitarem que quant es mostri el catàleg no es vegin les persones que ja han apadrinat ni la quantitat que han aportat.
  • La Mireia Mercadé presenta el projecte de programa. El primer és el del concert del proper diumenge amb el Cor Zóngora. El disseny va lligar amb el punt de llibre que es lliurarà com entrada i que estarà basat en fotografies de l’orgue del Vendrell, amb el programa d’aparador i amb el programa de mà del concert.
  • Es decideix entre els assistents, el text que ha de portar la placa que anirà juntament amb el tub que es donarà com a present als protagonistes dels concerts i dels actes que organitzi la Comissió.
  • Es parla de com organitzarem el concert. Protocol de parlaments, persones encarregades de les entrades, del punt de informació, acompanyament d’autoritats, etc.
  • Es concreta que el preu de l’entrada serà de 5 €
  • Hi ha la possibilitat que el mateix diumenge podríem tenir una mostra de la mona de l’orgue (xocolata). Si la tinguéssim la exposarem en el concert.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s