El proper dissabte 28 de febrer s’inicien les audicions i visites guiades a l’orgue del Vendrell

Cada dissabte, a partir del 28 de febrer, d’11 a 12 del matí, engeguem una sèrie de visites guiades a l’orgue. Es faran dos sessions, una a les 11 hores i l’altra a 2/4 de dotze. Seran les darreres oportunitats d’escoltar-lo i veure’l abans no marxi el proper mes de setembre.

Per assistir-hi us heu d’apuntar prèviament al punt d’informació de l’orgue, situat als baixos de la rectoria cada dimecres i divendres, de 7 a 9 del vespre. També podeu contactar amb la Comissió de la restauració de l’orgue al telèfon 626 19 19 65 o per correu electrònic a l’adreça orgue.vendrell@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s