Autorització del Bisbat per la restauració de l’orgue del Vendrell

Hem rebut l’autorització de l’Arquebisbat de Tarragona per la restauració de l’orgue del Vendrell.

Ens queda per poder tancar tot el procés administratiu i burocràtic la signatura dels contractes amb els orgueners. Esperem formalitzar-los en el proper mes. Organitzarem un acte i us en donarem puntual informació.

Reproduïm textualment l’autorització rebuda a la Parròquia del Vendrell:

Mossèn,

En relació amb la vostra sol·licitud de 17 de novembre de 2008 (n. reg. 024/2008), de petició de llicencia per a la restauració de l’orgue de l’església parroquial de Sant Salvador del Vendrell, s’ha acordat autoritzar la referida obra, d’acord amb el pressupost presentat (518.117,00 €) i la forma de finançament indicada.

D’acord amb les disposicions del Consell Episcopal (BOAT n. 362, any 2003, p. 72), els ingressos extraordinaris (en forma de col·lectes, donatius o altres beneficis) destinats al finançament de la referida obra (o adquisició) estan exempts de contribuir al fons comú diocesà.

Atentament,

Joaquim Claver Caselles
Secretari General i Canceller

Tarragona, 24 de novembre de 2008

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s