Exposició: “L’orgue, una joia del vendrell”

JOIA: Qualsevol cosa d’un valor extraordinari i digna de gran estima.

El divendres, 17 d’octubre del 2008, dins dels actes de l’Entimostra, es va inaugurar l’exposició L’orgue, una joia del vendrell, que estarà oberta fins el dia 30 d’octubre,cada dia de 6 a 8 de la tarda. L’exposició, primer acte de la “comissió de restauració de l’orgue del Vendrell” , pretén posar la primera pedra per la sensibilització dels vilatans enfront la problemàtica que pateix el nostre orgue del segle XVIII i la necessitat que hi ha de fer un arranjament definitiu. En la mostra es pot veure, mitjançant documents gràfics, les diferents parts de l’instrument que estan malmesos. Més endavant ja es presentarà en altres exposicions i actes el projecte de restauració quines són les claus de la recuperació de la nostra joia.

Reportatge per TV VENDRELL –   Una volta per l’exposició

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s