Presentació del projecte als “organistes” del Vendrell

El dissabte 4 d’octubre del 2008 es va presentar a la sala de reunions de la rectoria de la Parròquia del Vendrell el projecte de restauració, comentant la seva gestació al llarg de 10 anys i els aspectes més tècnics.

Es va considerar per la Comissió de la restauració de l’orgue tenir una deferència cap aquelles persones que han estat lligades directament, en algun moment de la seva història, amb l’orgue del Vendrell. Al posar en marxa un projecte com aquest, sortiran articles, reportatges, entrevistes, etc. i el més adient era que sabéssim de primera mà tot allò que ha envoltat el projecte definitiu de la restauració de l’orgue del Vendrell.

A més dels membres de la comissió, van estar convidats en Joan Toldrà, Jordi Pell, Albert Solé, Josep Maria Guitart, Jordi Lluís Guitart, Jordi Pascual, Carlota Baldrís i en Mossén Josep Maria Barenys i Mossén Ignasi Cabré. Varen excusar la seva assistència en Jordi Vergés i en Jonatan Carbó.

L’exposició va anar a càrrec d’en Salvador Guasch el qual va exposar el camí recorregut fins avui. Un camí llarg però ple de satisfaccions i d’aprenentatge.

Us adjuntem la copia de la presentació que es va fer.

Presentació: Projecte de restauració

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s