El taller HERMANOS DESMOTTES encarregat de la restauració de l’orgue

En la reunió de la junta directiva del dia 9 de setembre del 2008, es decideix escollir el taller Desmottes com a orgueners que materialitzaran la restauració, sempre sota la supervisió del Sr. Eric Brottier, responsable del projecte.

La decisió va ser fàcil, tenint en compte les moltes dificultats que s’han tingut en els darrers tres anys per escollir orguener. Després de moltes consultes, visites, reunions, consells, etc. i davant de tantes alternatives, hem d’agrair al Sr. Brottier que ens ajudés a clarificar la situació i decidir qui ho farà i a més amb total garanties d’èxit. També s’ha valorat la recomanació del Sr. François Delor, la del Sr. Jordi Vergès, que vàrem tenir la oportunitat de compartir l'”expedició” per veure instruments restaurats i finalment la del Jonatan Carbó, professor d’orgue de l’Escola de Música Pau Casals del Vendrell, que ha viscut de molt a prop el complicat procés del projecte de restauració i el d’escollir orguener.

En la mateixa reunió, es proposa el crear una comissió per la restauració de l’orgue del Vendrell que serà l’encarregada d’aconseguir els fons i la d’organitzar tots els actes al voltant de la restauració. La comissió dels 700 anys de la Parròquia del Vendrell serà la llavor d’aquesta comissió i queda oberta a qualsevol persona interessada en formar-ne part. L’Associació d’amics de l’orgue del Vendrell es quedarà amb la responsabilitat de fer el seguiment tècnic amb el Sr. Brottier i amb els germans Desmottes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s