“Expedició” per visitar orgues restaurats pel Taller Desmottes

Els membres del grup van ser Jordi Lluís Guitart, Jonatan Carbó, Jordi Vergés, Eric Brottier i Salvador Guasch a més del Sr. Frédéric Desmottes. També es van afegir a la sortida tres orgueners francesos i un alemany que van aprofitar-ho per conèixer de primera mà les tècniques utilitzades en les restauracions d’orgues ibèrics del segle XVIII.

Els dies 22, 23 i 24 de juliol del 2008 els vàrem dedicar exclusivament a visitar orgues, van ser unes jornades molt intenses que ens van donar una visió de la feina ben feta, de com es poden recuperar instruments totalment perduts i que ens varen permetre posar en comú diferents punts de vista, mantenir llargues xerrades i tenir l’oportunitat de mantenir el caliu de les nostres relacions personals i professionals en unes jornades d’estreta convivència, tot i la “infinitat” de kilòmetres que es van fer. Els orgues que es van visitar van ser el Muel, Torrijo del Campo, Fuentes de Jiloca, Daroca, Villa de Cañas, Villaescusa de Haro i el de la Catedral de Cuenca.

Podeu clikar en el nom de cada localitat per poder veure la fitxa tècnica de l’orgue.

En aquest link on hi trobareu el reportatge fotogràfic de la “expedició”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s